Frivillighed giver penge

Frivilligt arbejde = Gratis arbejde? Laaangt fra! Opdag hvorfor.

 

Mit navn er Osama Salame. Jeg har læst Statskundskab, er til daglig fuldmægtig i en styrelse og jeg har siddet i mere end 10 foreningsbestyrelser med forskellige interesser: Sport, kultur, politik, spejder og uddannelse.

 

Og det er netop alt den frivillighed, der har formet mig til den jeg er i dag. Frivilligt arbejde har hjulpet mig med at finde den uddannelse jeg elsker og det har gennem tiden hjulpet mig på vej til forskellige jobs og projekter, hvor jeg har tjent penge. Og det er alt sammen en bonus oven i den følelse af glæde og stolthed, man får på dagligbasis som frivillig, når man høster frugten af sit arbejde.

 

Jeg vil gerne tage dig med på en rejse, hvor jeg deler min erfaring med frivilligt arbejde og hvordan det har formet mig og givet mig langt mere end, hvad jeg har givet.

Frivilligt arbejde = Kompetencer, penge og glæde