Om mig

Hvad er MovingStories.dk?

Som 11-årig besluttede jeg mig for, at blive verdensmester i Taekwondo. Jeg trænede hårdt hver dag. Men jeg havde en udfordring! Jeg havde ikke talent for sporten. Det frustrerede mig. Og det frustrerede mig endnu mere at se de andre blive dobbelt så gode ved at bruge halvdelen af den tid og energi, jeg selv brugte. I den periode fandt jeg min trøst i historier!

Fx historien om Michael Jordan, der som teenager ikke var god nok til at spille på Gymnasieholdet. Eller J.K. Rowling, som ingen troede på i starten. Og her stillede jeg mig selv spørgsmålet: Kan historier andet end at trøste en desperat teenager, der vil være verdensmester i Taekwondo?

Efter 13 år med Storytelling, ca. 500 foredrag og tonsvis af bøger og kurser på området… er svaret JA!

 

Mit navn er Osama Salame, jeg er foredragsholder og storyteller i MovingStories.dk, hvor jeg hjælper virksomheder og organisationer med at skabe en stærk og motiverende kultur gennem Storytelling.   

Ønsker din organisation en exceptionel kernefortælling, der booster jeres vækst?
Jeg kan hjælpe! Jeg hjælper virksomheder med et skabe et stærkere brand, sundere kultur og bedre resultater gennem spændende og rørende historier – derfor hedder min virksomhed MovingStories.dk.   

Med mig som foredragsholder får du oplæg, der er spækket med en masse spændende, humoristiske og lærerige fortællinger.

Hvem er jeg

Som 10 årig gik jeg frivilligt over flere gange til min klasselærer på Grundtvigskolen og spurgte om jeg måtte fortælle klassen en historie i spisepausen.

Min lærer Jesper sagde: Hvorfor ikke

Så jeg skyndte mig at spise min mad også gik jeg op og fortalte en historie og klassen kunne li det.

Så gik jeg dagen efter og sagde til en anden lærer under spisepausen. Må jeg fortælle klassen en historie under spise pausen?

Læren sagde self. igen og jeg skyndte mig at spise min mad om måske glemte jeg det helt fordi jeg havde travlt med at gå op foran alle og fortælle. Flere af mine klassekammerater kunne ikke forstå, hvorfor jeg gjorde det og klagede af og til, inden jeg skulle til at optræde – “ikke igen!” sagde de.  Men da jeg begyndte med at fortælle, lyttede alle ☺

Mit navn er Osama Salame og er lidt ældre end 10 år i dag har i mange år været fascineret af kunsten at kunne tale og hvordan taler kan motivere og ændre ved folk.

I 2018 stillede jeg op til Valbymesterskaberne i foredrag, hvor jeg fik en anden plads, hvilket gav mig yderligere blod på tanden og motivationen til at gøre mere ud af min evne og passion som foredragsholder og storyteller.

Det jeg deler med mit publikum er min personlige rejse og oplevelser fra elite sport, uddannelse og foreningsliv, hvor jeg har siddet i mere end 10 foreningsbestyrelser.

Mine oplæg og foredrag omhandler primært effekten af Storytelling. Alt sammen krydret med en god portion rørende, humoristiske og lærerige historier. Derfor hedder min virksomhed MovingStories.dk

Hvis jeg har fanget din opmærksomhed og din forening, klub eller arbejdsplads ønsker et oplæg, så kontakt mig.

Glæder mig til at se jer.