Præsentationsteknik & Storytelling

Præsentationsteknik & Storytelling

Her bliver de unge klædt på til den mundtlige fremlæggelse, fx eksamen eller jobsamtalen. Det bliver fra start til slut meget praktisk med øvelser og de får lov til at stå en del på ’scenen’ og prøve deres pitch af med små udfordringer skræddersyet til deres behov.

De kommer praktisk til at lære:

  • At tale foran en forsamling
  • Hvad man gør før, under og efter en mundtlig præsentation for at lykkes?
  • At bruge Storytelling til at gribe forsamlingen

 

Hvorfor Storytelling?

Fordi Storytelling og historier gennem tiden har været et af de mest effektive redskaber til at motivere og inspirere. Flere videnskabelige undersøgelser understøtter effekten af historier til kommunikation og motivation. Dét er derfor mit primære redskab, når jeg gang på gang besøger uddannelsesinstitutioner for at motivere deres unge, hjælpe dem på vej mod deres rejse her i livet og give dem konkrete redskaber.

Med Storytelling deler jeg min personlige rejse med eleverne. De får det sure med det søde og får lov til at reflektere og lade sig inspirere af det, de vil og kan bruge.

Ydermere lærer eleverne selv at bruge Storytelling, når de skal præsentere til fremlæggelseeksamen og jobsamtale.

 

Referencer

Osama Salame fra MovingStories.dk bygger de unge op til at prøve sig selv af i livet og til at turde leve! Osama får de unge til at holde fokus via en ’Moving Story’, hvor de unge fastholdes i en fantastisk proces. Han lægger en plan med de unge, hvor “kufferten pakkes” og tager dem med på en rejse til deres fremtid. En fremtid, hvor de har det godt og er lykkelige, men hvor intet kommer helt af sig selv – heller ikke pizza!

De unge går fra processen med livsmod og idéer til at prøve sig selv af i livet.

Helle Søndergaard, Knæk Koden

——————————————————

“RCYNs Youth Lab 8.0 – lederuddannelse for unge – havde fornemt besøg af dygtige Osama Salame fra MovingStories.dk. Osama holdt oplæg om temaet “Muligheder og Fremtid gennem FRIVILLIGHED”. Som de foregående gange var det fantastisk inspirerende og motiverende!

Det er 3. gang Osama holder oplæg for Youth Lab unge. Når de unge efterspørger mere af Osama, så er det et godt tegn! RCYN takker Osama for en dag fyldt med læring, latter og overraskelser 🙏

Vi ser allerede frem til næste år!”

Sakorn Sukijphitayanan Centerkoordinator Ressourcecenter Ydre Nørrebro

———————————————————

Hvordan får man 45 udskolingselever til at sidde tryllebundet i tre dage? Man hyrer MovingStorie.dk og får et helt igennem fantastisk, energifyldt, tankevækkende, alvorligt og sjovt forløb med masser foredrag, undervisning, opgaver og øvelser. Osama er personlig, helt nede på jorden og tør bruge egne erfaringer og svagheder til at fremhæve sine pointer og skabe forståelse. Man kan tydelig se på eleverne, at de nyder Osamas oplæg. Vi kan kun anbefale MovingStories.dk – han skal opleves.

Ahmet Incikli, Skoleleder, Vejle Privatskole